MBFW/AW12/DAG1



























Vaknade 05.00, gick upp och fixade mig, var på Styleins kontor 07.00, mötte upp med Johanna, hämtade upp massa kläder och skor, åkte till Berns och modeveckan, hängde upp, sorterade och kollade igenom allt, agerade modell på genrepet, planerade påklädare+modeller, fotade massor med min nya iphone, åt god lunch, mobilen ringde non-stop, träffade alla påklädare och informerade om deras uppgifter, fick upp alla kläder och skor backstage, pratade om allt man skulle tänka på, hjälpte till med att knyta , knyta upp och knyta, ropade att alla påklädare skulle skyndaskynda, visningen var över på bara några minuter, fick tillbaka allting till nedervåningen igen, gick på V ave S R-visningen, drack drinkar med Johanna och Pamela, gick på Ubi Sunt-visningen och Carin Westers visning, blev fotograferad lite här och därm, åkte hem för att sova, kom ändå inte i säng förrän kl. 02, tre timmar ifrån att dygna, och vaknade tröttare än någonsin. Bra start på modeveckan!

FÖRRA/TORSDAGEN
















Lite bilder från i torsdags som jag inte lagt upp än! Torsdagsklassikern liksom. Bäst! Bästa Yulia och bästa Jessica. Bästa Kåken och bästa Spy Bar.

Foto: Yulia Lindberg

NEWBORN/DEER



Fick denhär underbara videon skickad till mig. Det är ju inte direkt en hemlighet att jag är otroligt svag för fina små rådjur. KÄRLEK.

25.01.12







Kragarna, det transparenta, knapparna, längderna, läpparna, hennes ögon, det ruffsiga håret, färgerna, omgivningen, smyckerna, ljuset. Perfekt.

Source: Lindsey Wixson by Will Davidson for Muse

GÅRDAGEN




Gårdagen började med att jag mötte upp Johanna på kontoret för att returnera massa kläder. Sprang sen runt till olika presskontor med tunga kassar, åt lunch med min syster och sprang runt till lite fler presskontor! När jag var klar med returerna gick jag till Styleins kontor för att vara med under en casting tillsammans med J och Pamela! Hittade en modell med några vänner til mig ysl-ring också! Härlig dag, som vanligt!

LOOK.st.nu



Fick en kommentar om att LOOK.st.nu utnämnt mig till dagens bloggare på sin hemsida, och se där! Tackar och bockar!

23.01.12








Spenderade dagen i Fredrik Etoalls studio för att assistera Johanna vid plåtningen med Darin som vi jobbat inför i två veckor nu, sjukt roligt! Vi höll på mycket längre än väntat, men tiden går ju fort när man har kul, som man brukar säga! Och bilderna blev verkligen grymma. Han vet vad han gör dendär Fredrik. Gå in och kolla på hans hemsida på alla fina bilder han tagit! Nu är jag iallafall helt slut och ska däcka i min säng hade jag tänkt. Godnatt!

MÅNDAGSMYS






Måndagsmys på Nada med bästa Yulia och Jessica. Nya jackan på också!

Foto: Yulia Lindberg

TORSDAGS/RUNDAN




















Förfestmys, Yulia, vin, stjärnor, discopants, röda naglar, klackar, glittriga strumpor, prickiga sjalar, lockar, röda läppar, klädbyten, Kåken, fina vänner, kindpussar, sittdansande, Lana <3, flasköl, prat om allt och inget, Karin, magtröjor, Eveline, Spy Bar, hajar, house, shots, hemfärd, nattmat och snö.

Foto: Yulia Lindberg och jag (redigering: Yulia)

NYTT/NYTT/NYTT




Ny skinnjacka från Flying A i återvunnet skinn!

(9/1 - 18/1)







På senaste tiden har jag; Haft det mysigt med världens finaste hund och husse, hängt hemma, kollat på serier och ätit allt för mycket chips. Assisterat Johanna, sprungit runt till olika presskontor i spöregn och plockat kläder för att sedan ha fitting med Darin+dansare. Hängt på söder tillsammans med bästa duon GKS och ätit middag samt agerat trogen groupie. Åter igen assisterat Johanna och varit på Münchenbryggeriet där spelningen vi stylade hölls, och sedan fått se slutresultatet!

Nu är det dags för lite mer jobb! Ska jobba hemifrån med lite spännande planer inför våren och sommaren!

DRÖMMER



Drömmer om att flytta hemifrån, drömmer om ett rum helt inrett i vitt. Om en stor säng med vita sänglakan.
Drömmer om stora fönster med vita spetsgardiner, drömmer om solljuset som smiter in och lyser upp hela rummet.
Drömmer om vita stolar i snirkliga mönster, drömmer om rosa pioner och röda rosor. Om mjuka handdukar och vita ramar.
Drömmer hela dagarna och sitter uppe hela nätterna. Somnar tidigt på morgonen och drömmer lite till.

Bilder: tumblr.com

ELLE/AFTER/HOURS









Bilder tagna med min mobilkamera mellan kl. 04-07 efter Elle-galan och efterfesten i Yulias och Jessicas fina hotellrum på Grand Hotel!

02.05



Nu ligger bilderna från efterfesten uppe på Freshnet's hemsida!

FREDAG/13:e/Januari




Såhär såg jag ut på Ellegalans efterfest i fredags! Klänning från Acne, skor från Topshop, örhängen från Zanzlösa smycken och ring från YSL (som dock inte syns på någon av bilderna!) Bilderna är för övrigt tagna inne i en svit på Grand ca kl. 06 på morgonen, haha.

Jag började fredagskvällen inne på efterfesten genom att ramla i en trappa, ca 10 minuter innan tolvslaget. (Vilket betyder att jag nästan klarade hela fredagen den 13e utan att råka ut för något, men bara nästan.) Gjorde som tur inte illa mig och skrattade bort det rätt snabbt, men det är ju aldrig kul att ramla inför en hel folkmassa :') Resten av kvällen var iallafall hur fin som helst. Gick dit tillsammans med en av mina fina systrar, träffade massa härliga vänner, dansade till musik jag egentligen inte dansar till och smakade ostron för första gången! Smakade väl ungefär som slem och vinäger...haha. Men vinäger är ju alltid gott! Gick sen vidare till Spy Bar, där jag träffade mina fina vänner Yulia och Jessica, som sen tog med sig mig till deras hotellrum på Grand! Där drack vi gratisvin, tog massa bilder, dansade runt i underkläder och hoppade i sängen resten av natten/morgonen! En helt vanlig fredagskväll helt enkelt, haha.

Mer bilder kommer snart!

Foto: Yulia Lindberg

IT'S/ALL/FOR/YOU


22.30


Nu sticker jag till Elle-galans efterfest! Woho!

DIESEL/BLACK/GOLD




Diesel Glack Gold Pre-Fall 2012

Snubblade över Diesel Black Gold's pre-fall kollektion och blev smått kär. Alla som känner mig vet att jag älskar svart, assymetriskt och transparent. Släng in lite silver och beiget och ojojoj. En näst intill perfekt kollektion enligt mig! Skulle kunna tänka mig att köpa nästan alla plagg ut kollektionen, iallafall de jag har satt ihop i bilderna ovanför! För fler/större bilder: tryck HÄR!

Source: Style.com

13.01.12




Sitter på kontoret för tillfället och väntar in bud med kläderna jag sprang runt och plockade på lite olika presskontor hela dagen igår.

Lyssnar på musik, planerar eftermiddagen, taggar inför ikväll och fryser så pass mycket att jag sitter med dubbla tröjor på mig. Kollar efter minutenresor, längtar bort till värmen och saknar lite olika människor som jag önskar var här istället för utomlands. En helt okej härlig morgon helt enkelt, trots att det är fredagen den 13e idag... tror inte på sånt föressten. Eller gör jag? Har inte bestämt mig ännu, jag får väl se vad resten av dagen har att bjuda på och bestämma mig sen.

Jag hoppas iallafall att ingen jag känner och bryr mig om råkar ut för någonting dåligt idag. <3

THE/BALLAD/OF




Intervju med Lana Del Rey i senaste V Magazine

“I made a really good record. That’s my defense,” she said. That is all.

Foto: Karim Sadli

SUPER/AVICII



Åh, jag som älskar Super Mario och stekhouse. <3 Enjoy

ELLE/2012



(Fredagens festligheter = Ellegalans efterfest! Klädsel = svart assymetrisk klänning från Acne!)

Ja, på fredag smäller det alltså; årets Ellegala går nämligen av stapeln! Ska dock bara gå på efterfesten, inte själva galan! Men det ska däremot min fina vän Yulia göra, eftersom hon vann årets Elle+H&M-designertävling! I hennes blogg kan man nu få en smygtitt på hur hennes egendesignade klänning som hon ska ha på sig ser ut. Hur fin som helst! Säger än en gång grattis till min underbart duktiga vän och taggar till tusen inför fredag!

BLUE/JEANS



You were sorta punk rock, I grew up on hip hop. But you fit me better than my favourite sweater, and I know that love is mean, and love hurts.
But I still remember that day we met in December, oh baby.


11.01.12



Gick runt i lite olika butiker idag (i min mysiga Whyred-tröja) tillsammans med Yulia och halvsyster Sandra, för att leta klänning till fredagens festligheter!

Foto: Yulia

10.01.12

Camille Rowe for L’eau de Chloé Fragrance

CHINA/DOLL



Jag får helt enkelt inte nog av henne. -Låtarna, texterna, hela hon och allt hon gör. Längtar så sjukt mycket tills albumet kommer ut i slutet av januari.

08.01.12











Gårdagen i bilder från min mobilkamera. Önskar att jag orkade släpa med mig systemkameran ut oftare, får se till att ta tag i det helt enkelt!
Tack till alla underbara som var med igår och till Yulia som varit med varje dag denhär härliga långhelgens utgångar. <3

07.01.12




Vi ses väl på K+SB ikväll då, som vanligt! Härligthärligt! <3

[K+SB]











Körde den vanliga rundan igår igen. Middag, Kåken, Spy Bar, hem! Härliga kvällar med underbart sällskap <3

THIS/JUST/IN


Inviger lite mer nytt i garderoben ikväll! Har som vanligt för bråttom för att hinna stryka dock och kommer störa mig på det hela kvällen, menmen!

17.15




Håret, ögonbrynen, kjolen, stjärnorna - ja, hela hon.

Marloes Horst by Nicole Bentley for Vogue Australia February 2012

AA/YSL/LACE



Inviger lite nytt kvällen till ära! Disco-pantsen jag köpte för länge sen men aldrig använt, en spetskjorta jag aldrig varit tillräckligt modig för att ta på mig och det finaste jag har i min smyckesskrin just nu; den-där-underbara-YSL-ringen-man-bara-kan-drömma-om är nu min! (tacktacktusentack<3)

NYÅRSAFTON/DEL3












Sista delen av min nyårskväll spenderade jag som sagt tillsammans med min snygga vän Julia på en privat 20tals-fest i Gubbrummet. Champagne, pärlor, dans, ben, klackar, fransklännigar och massor av kärlek är några få ord som sammanfattar de första timmarna av år 2012. Tack till alla härliga människor som gjorde denna nyårsnatt till den bästa hittils. (Det sägs ju att så som man spenderar sin nyårsafton...) Kärlek.

Foto: Alex Marinica

NYÅRSAFTON/DEL2






Efter middagen åkte jag in till stan för att träffa Julia och byta om till 20tals-kläder! Vi fixade och sminkade oss i ett hotellrum på Scandic Grand Central, dagen till ära, och åkte sen vidare till Gubbrummet där de hölls en privat 20tals-fest! Mer bilder därifrån kommer snart!

NYÅRSAFTON/DEL1










Spenderade första delen av min nyårskväll tillsammans med mina systrar och ett gäng kompisar! Vi åt en härlig förrätt som jag själv gjort och sen en supergodgod middag som killarna slängt ihop! En mycket bra start på en helt underbar nyårskväll helt enkelt!

DAKOTA/FANNING




Hur snygg är inte Dakota Fanning i senaste Elle UK? Lagom sminkad, lagom fixat hår och fina klänningar. Det behövs verkligen inget mer.

Dakota Fanning by David Slijper for Elle UK February 2012

RSS 2.0