SPRINGTIME






Längtar ännu mer efter våren när jag ser dessa fina bilder! Speciellt första, dör så fina solisar! Och hur fin är inte sista bilden med Chanel-parfymen?

Amber Anderson by Simon Burstall for Elle France

15.38



Sitter på kontoret för tillfället. Sorterar kvitton, lyssnar på Fritz Kalkbrenner och myser!

23.30

Såg precis videon till Levels. Vet inte riktigt vad jag ska säga... Alla ni som kom och dansade i Djungeln på Sommar! i somras när jag spelade skivor vet att jag älskar att dansa till och spela lökig musik och i princip allt som spelas på typ The voice, därav även Aviici och speciellt 'Levels'. Blev däremot rätt besviken när jag såg videon. Jättegrå och trist bara. Skrattade dock lite här och där, och det är ju... bra?

GE/MIG/VÅR






Kan inte beskriva i ord hur mycket jag längtar till våren. Vill ha värme och sol! Klagar dock inte på att det är jul snart (lussebullarochglögg!!), men visst vore det härligt att få byta ut vinterjackan till ett par snygga solglasögon istället. Gick förbi SpoilConcept idag, kikade på vårens/sommarens snyggaste bågar, drack en supergod juice gjord av grabbarna från Juiceverket och fastnade för RayBan-solisarna på sista bilden!

28.11.11


Vet inte riktigt vad jag ska säga om NKs julskyltning för iår.....  bara nej?

20&21







Lite bilder från den mysiga födelsedagsmiddagen jag var på igår. Det blev aldrig riktigt någon hemmafest, utan snarare skönt häng men härliga människor och bra musik! Axel (som f.ö är bäst på att spela skivor) hade tagit med sig sina spelare och underhöll oss med sina konster innan jag och syster hoppade in och lekte lite, haha. Det var härligt att stå och spela lite igen, har inte gjort det sedan sommar!-avslutningen. Efter middagen dog min kamera, så dessa bilder är allt jag har att bjuda på!

20.07


Ikväll slipper jag välja mellan att gå ut och stanna hemma; HEMMAFEST! Woho. Var som vanligt ute i sista minuten, slängde på mig Whyred-klänningen och ett par lösisar, men hann inte fixa håret. Jaja är ju bara hemmafest hehe(?) PUSS!

26.11.11


Jag tror nog ingen är lika lycklig som jag över att det fortfarande är soligt och att det inte har börjat snöa än. LYCKA.

THIS/JUST/IN




EVENTFULTHURSDAY





Herregud vilken tordag alltså. Har hunnit med att tappa bort min väska, storgråta som ett barn (över väskan), få tillbaka min väska och gråta ännu mer fast glädjetårar (tack du underbara som lämnade in den), göra massa olika ärenden inför fredagsfinalen som hålls i Malmö imorgon och springa runt på lite olika event! Hann inte med alla (sjukt många event just ikväll?) men jag hann iallafall gå förbi J. Lindebergs lansering av 'The Documentary and a Dream', Awesome Rags butiksöppning, Happy Socks utställning med Terry Richardson och Dockers butiksöppning (där jag träffade snyggaste Flipps!)

DENIMISDEAD





ETON












Lite bilder från gårdagens plåtning och middag med Eton. Sjukt härlig dag och jag tror verkligen att resultatet kommer bli hur fint som helst! På dagen plåtade vi modellen Martin Soblar från Argentina för Eton's yngre linje "Green Ribbon" och på kvällen åt hela gänget middag tilsammans på Supper! Vi bäställde in lite för mycket av allt och alla var proppmätta redan efter första omgången, men hur gott som helst var det! Tackar till Pamela och Eton!

23.15



(he holds me in his big arms, drunk and i am seeing stars. this is all I think of.
)

21.11.11







Haft en heldag med bästa Pamela idag! Började dagen med att plocka lite plagg åt plåtningen vi ska göra imorgon, gick sedan till Acne Press och efter det åt vi lunch på Panini! Testade även den-där-underbara-jävla-acne-jackan-för-10.000-jävla-kronor som jag har suktat efter ett tag nu. Åh. </3

20.11.11








Lite dåliga mobilbilder från helgen med Idol i Linköping! Har egentligen bara jobbat och sovit i helgen. SÅ SKÖNT!

PLAZA




I senaste Plaza-tidningen hittar man nu det första modejobbet där jag assisterade Pamela i vackra Millesgården!

DETAIL


Dagens detalj: kamera/mobil-väska - Cajsa Bratt for Canon (liten present från bästa Pamela)

DAGENSKÄRLEK


Blev alldeles varm i magen när jag läste det här fina som allra bästa Pamela skrivit i sin blogg. Kommer somna med ett leende på läpparna inatt! Att jobba med tjejerna jag jobbar med just nu har varit helt underbart och jag vill inte heller att det ska ta slut! Men än har vi lite tid kvar, Linköping på fredag med finaste Karoline och Jasmine! Det ska bli såå härligt att komma bort ifrån Stockholm för en liten stund! Godnatt!

PLOCKDAG







Idag har jag sprungit runt halva stan, plockat kläder på massa olika presskontor, pillat lite på Maria Nilsdotters fina smycken, ätit lunch själv (igen, haha) och träffat fina hundar hos Thomas Hägg! (Tror att dom saknade min vän Filippa lite, hon jobbar hos Thomas men var inte där idag) Imorgon ska jag ha fitting med tjejerna som ska dansa bakom idolerna under några av fredagsens framträdande. Ska hålla i fittingen helt själv för första gången, exciting!

00.05




Lipstick, Face strawberry veil #2

11.11.11






Lite halvdåliga bilder från Bubblerooms glöggfest i fredags. Hängde med finaste My, Amanda och hennes syster! Trevligt! Träffade även snygga Victoria, som pryder framsidan av av tidiningen!

THEKIDSOFSTOCKHOLM


Source

Hilfigerfesten igår var grym! Var bara tvugna att stå i kö ett tag för att det tydligen var fullt, men vi var glada ändå! Sen gick vi till Kåken & Spy bar!

10.11.11







Lite bilder från idag. Morgonmöte på Anglais, J. Lindebergs huvudkontor, lunch på Vapiano med finaste Johanna, plock och fix ute i frihamnen och lite häng på kontoret med Johanna och bästa Pamela! Nu ska jag iväg till Hilfiger Denim Live!

BAMBI




Bambi Northwood-Blyth in Dreamer by Simon Cave

ASSYMETRIC



EMPTYROOM


Såhär tomt är det i Idol-studion för tillfället. På fredag hålls fredagsfinalen i Gävle och jag är kvar i stockholm och går på Bubblerooms glöggfest! Woho! Älskar glögg!! Idag hade vi fitting med Idolerna, som gick ovanligt snabbt för en gång skull. Dagens underhållning var när Robin klädde ut sig i de fulaste/roligaste/mest opassande vi hade i stylingrummet, men tyvärr(?) fick jag ingen bild på det. Kanske finns på hans blogg dock! Härlig dag med Adele's nya album i hörlurarna varje lugn stund. (<3)

00.00


Source
Jag skulle inte tacka nej till denhär damens jacka. Eller hårfärg för den delen, lite så jag vill färga mitt egna hår! Men vi får väl se hur det blir med det...

LAZYSUNDAY




Spenderade gårdagen hos en av mina fina systrar i mysigaste lägenheten! Film, chips och flädersaft. Mums

LASTNIGHT





21.05

Är fortfarande trött från skrattfesten igår på kåken (tack bästa Pamela, Jasmine och alla andra fina människor för härligaste kvällen!) Men känner ändå att jag inte orkar vara hemma och slappa, så nu ska jag in till stan och möta upp en av mina fina systrar!

FREDAGENSOUTFITS

HÄR kan ni se vad Idolerna, Pär och webbredaktören My hade på sig i fredags! Ni kan även rösta på den bäst klädda!

FREDAGSFINAL5
















Gårdagens fredagsfinal i bilder! Visade upp alla outfits för kameran för att se om allt funkade, hängde i stylingrummet med härligaste teamet och finaste idolerna i vanlig ordning, fotade bästa Pamela, åt alldeles för mycket sötsaker och avslutade kvällen på bästa sätt; med härliga människor på kåken och spy bar/gubbrummet!

FREDAG


Gick förbi Byredo-butiken för några dagar sen och försökte bestämma mig för vilken parfym jag ville ha, men det slutade bara med att jag hittade en ny doft att välja mellan och aldrig kunde bestämma mig. Nu är det jobbdags! Kamerarep, genrep och sen sändning! <3

03.11.11





Spenderade kvällen igår på Anglais, Ace och Spy Bar med en av mina fina systrar och snyggingarna Julia och Jessica! Drack töniga drinkar, spelade lite skivor och dansade och sjöng! Imorgon är det åter igen dags för fredagsfinal! Woho

FREEPEOPLE//VIDEO

Free People - November 2011 - Through the Decades from FreePeople on Vimeo.

 


FREEPEOPLE






Elsa Hosk & Marianna Santana for Free People “Through the Decades” Book by David Bellemere (Source)

Är ofta inne på Free People och kollar, men hittar nästan aldrig något fint som jag tycker skulle passa mig. Däremot brukar jag sitta och drömma mig bort i de underbara bilderna, som dehär t.ex. Helt. Jävla. Magiska. Godnatt!

1.11.11







Dagens sysslor: pressa in onödigt många kassar kläder i en näst-intill för liten Idol-bil och åka till över tjugo olika presskontor/butiker och returnera kläderna vi packade ner igår, plocka skor och hattar till idolerna och inviga våran nya hall här hemma. Imorgon ska vi hänga upp alla kläder vi hämtat för fredagens final och sätta ihop lite looks till torsdagens fitting! skojskoj

RSS 2.0