a la gagainflyttningsfest, tema: huvudbonader.

:)

PUSS

14.13Någon bad mig visa lite bilder  på min pojkvän, så här får ni se en fin bild jag tor på honom för lite mindre än ett år sedan, dagen innan han lämnade mig i en månad och åkte till USA! Snygg, det är vad han är! Eller kanske snarare söt? Haha.
(Han kommer inte gilla att jag la upp en bild på honom, men den smällen får jag ta!)

PUSS

16.51Nu ska ni få se en smygbild på mig som bästa Julia har fotat.
Bilderna ska använas i en utställning med  tillhörande modevisning som jag, min syster och en vän ska gå, för att visa de kläder vi har på oss, som är sydda av min äldre syster Sandra Isabel. Jag är nervös som få, men jag hoppas att det går bra!
Bilden ovan är helt oredigerad, så slutresultatet på bilderna kommer inte riktigt se likadana ut med ljussättning osv.

Hoppas ni gillar smakprovet och ser fram emot resten av bilderna, som jag förhoppningsvis kan lägga upp nästa vecka!

Puss

.

Jag kan inte ladda upp bilder, jag vet inte varför.
Någon annan som stött på samma problem? :(

puss

11 år <3

springbreakIdag är det vår, och även fast jag fortfarande är lite sjuk så är jag gladare än gladast! Förutom när det gäller skolan och det faktum att jag har en uppsats som jag måste skriva idag innan 23.55 ochjag har inte ens börjat, bra jobbat! Iallafall, nu får ni se lite hur mitt hår ser ut! Inte så stor förändring, men vår-luggen har trollats tillbaka! Nu ska jag försöka plugga (första kvällen på påsklovet, kul kul.)

PUSS

39°

jag måste tyvärr säga att det inte blev några bilder på nya frisyren idag, eftersom jag har legat i min säng hela dagen med massa feber. int det roligaste, med tanke på att det håller på att bli vår och allt! men jag kommer igen så snabbt jag bara kan! puss!

01:00Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, men imorgon ska ni
(förhoppningsvis) få se en överraskning!
Jag har nämligen klippt mig och haft mig, woho!

PUSS

RSS 2.0