gold


Har far ni ett smakprov pa bilderna som Sofie tog pa mig. Resten hittar ni i hennes blogg eller bilddagbok!

15/5-17/5

I helgen har jag hunnit med mer än vad jag har gjort under någon annan helg det senaste halvåret! Det känns så skönt när man verkligen tar vara på hela helgen.
Det började med att jag var på en 18-årsfest på fredagen som hölls på krogen "peter muur's källare" (eller något liknande, kommer inte riktigt ihg, haha) då allting spårade rätt rejält. En stackars vän till mig slog tillochmed ut en del av sina framtänder! Hon lyckades på något sätt ramla i en trappa, men var som tur inte vid så mycket medvetande, så hon kände tydligen inte så mycket. Själv låtsasgrät jag tydligen framför en okänd person, som sägs gå i min skola, och påstod att han hade fällt mig på dansgolvet, haha! Mig uppgift för kvällen var att få alla som dansade att börja dansa grodorna, men jag fullföljde den tyvärr inte. Sedan tog jag mig iallafall hem på något sätt och på vägen köpte jag världens godaste toast i korvkiosken i Mörby centrum, väldigt värd att rekommendera på nattkvisten när man är lite på pickalurrven. (Som min vän Agnes skulle säga.) Tyvärr har jag inte lyckats hitta några bilder på kvällens outfit, men mitt tema var svart och rött, vilket resulterade i att jag hade en kort svart klänning, svarta strumpbyxor och en svart kuvertväska samt röda naglar, röda skor och röda läppar! (Om jag hittar en bild ska jag snabbt lägga upp den!)
På lördagskvällen åkte jag hem till min vän Sofie och gillade tillsammans med min pojkvän och 3 vänner till. Det blev en jättetrevlig kväll med massa mat, god dricka och vattenpipa. (Samt lite melodifestival! Haha)
Efter det akte jag och min fina pojkvan vidare hem till honom och myste!
Dagen efter akte jag tillbaka till Sofie for att ta lite kort med en nyinkopt mask! Just nu ar jag i ryssland (som ni kanske marker!), men sa fort jag far tid ska jag ladda upp lite bilder. annars kan ni ga in pa Sofies blogg och kolla. Ni hittar en lank bland mina lankar langst ner till vanster!

Som jag precis namde sa ar jag i ryssland just nu och kan darfor inte anvanda mig av de tre sista bokstaverna!
Som ni markte ar halva inlagget skrivet i sverige och halva skrivet i ryssland, haha.

PUSSAR

masks


          
Källa: The Fashion Spot

Blev lite kär i detdär med att fota med masker, så nu ska jag ta mig tiden att ta lite kort med masker tror jag! Någon som vet var man kan hitta rätt billiga, snygga masker i stockholm?

Puss!

summerNu vill jag bara ha sommar, kärlek och bara ben.

jag vill gärna ha lite lycka, blommor och solnedgångar också.

RSS 2.0