monday


Fotograf: Sofie Andersson

Jag vet att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera och nu måste jag tyvärr berätta för er att jag kommer bli ännu sämre! Denhär veckan har jag nämligen ett utbyte med en skola i ryssland så just nu har jag en ryska hemma hos mig som ska bo här hela veckan lång! Så antagligen kommer jag inte uppdatera igen förrens nästa vecka, men efter det ska jag verkligen försöka att förbättra mig :)

Puss

just dance.Aaahh! Imorgon börjar dansen igen och jag känner mig verkligen jättestel efter att ha suttit stilla i över två månader!
Självklart ska det bli underbart att få dansa igen, men det är så jobbigt dedär första lektionerna när man känner att man knappt kan röra på sig. Bilden är inte tagen nydligen, men där ser ni iallafall hur jag brukar se ut när jag dansar, iallafall när jag dansar modern jazz. För er som undrar så dansar jag modern jazz, balett, streetdance och jazz. Jag har tagit bort hälften av mina klasser i veckan sen förra året, då jag dansade 8 gånger i veckan. Det var underbart, men jag hann knappt andas! Så nu dansar jag "bara" 4 gånger i veckan, men funderar på att ta en extraklass i streetjazz varje vecka, så att jag dansar 5 gånger, men vi får se hur det blir med det! Jag hoppas iallafall att det går bra på första klassen imorgon! ;)
(Förresten har jag precis kommit hem från dansen när jag tog dendär bilden, så jag är inte vidare fräsch! haha)

Puss!

wow

 

 http://www.flickr.com/photos/yyellowbird/

Jag har nog aldrig sett så vackra och inspirerande bilder som den här tjejens bilder. Jag är helt mållös.

no makeuptröja weekday, väst gina tricot

Usch, det känns verkligen inte kul att komma tillbaka till skolan efter ett lov när man har massa kvar att plugga igen och får massa nytt man måste börja med. Dock är det ju alltid kul att träffa alla vänner igen!
Imorgon ska vi ut och åka skridskor med klassen, haha. usch. Efter skolan ska jag träffa Filippa, och vad vi ska göra får ni se sen :)

Jag fick just reda på att en tjej som gick i min skola i högstadiet, Stephanie, vill fota mig och har jättesnygga idéer på hur det ska se ut! Jag kan berätta att en av ideérna involverar mig i en balettoutfit mitt ute på en snöig äng! Jag vet inte om det blir av, men jag hoppas att det blir det, så hamnar bilderna här på bloggen!

Nu måste jag skriva klart en laborationsrapport, trevligt! Förresten har jag experimenterat lite och haft mittbena de senaste dagarna, vad tycker ni? ;)

Godnatt ! puss

sorryJag har verkligen börjat det här nya året med att vara sämst på att updatera! Men jag ska försöka uppdatera mer nu när skolan har börjat och jag får in lite mer rutiner! Jag kanske inte kommer kunna blogga jättejättemycket iochmed alla läxor och så, men jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt :)
Mitt jullov har väl inte varit så fantastiskt som jag hoppades på och jag hann inte träffa alla människor jag ville, men det har fortfarande varit skönt att bara ta det lugnt. Jag spenderade den mesta tiden med min pojkvän hemma hos honom eller sovandes i min säng, haha.
Den underbara mobiltelefonen på bilden fick jag i julklapp och jag älskar den! Det är nog den finaste mobilen jag någonsin haft och jag älskar den på alla sätt och vis! Den är fin, bra och smidig. Först trodde jag att det skulle vara jättesvårt att lära sig att skriva sms osv, eftersom det är touchscreen, men det är så mycket lättare än vad jag trodde och nu går det hur bra som helst. Så om ni är på jakt efter en ny mobil kan jag verkligen rekommendera denhär! Iallafall om du söker efter en snygg mobil med massa massa olika finesser.

Puss från mig så länge så ska jag uppdatera igen så fort jag kan!

RSS 2.0