FANNY/TEASER

Här är en liten teaser från Fannys musikvideo som jag stylade för några helger sen! Är supertaggad på att se hela videon! via - Mattias Johansson

22.02.12Lite bilder från förra onsdagens festligheter på Grill+Kåken tillsammans med bästa Yulia och Isa. Önskar att jag orkade ta med mig min systemkamera ut oftare, men det orkar jag såklart inte, så istället får det åter igen bli lite halvdåliga bilder från min Iphone.

11.40

Lite bilder från förra veckan genom min mobil. Händer himla mycket i livet just nu, både bra och dåliga saker. Vill att denna månad ska ta slut typ NU. Så kan nästa månad få bli väldans mycket bättre. Tack på förhand osv.

17.02.12Emelia & Hannah by Cara O’Dowd for Fashion Gone Rogue

TIPS/TIPS/TIPS


JUST/NUFirar alla hjärtans dag med min fina syster på hennes jobb! Har ätit sushi och kärleksmums och gett bort en fin liten present! <3

GLAD ALLA <3-DAG PÅ ER FINISAR!

FANNY/MUSIK/VIDEOLite bilder från i söndags då jag stylade Fannys kommande musikvideo! Inspelningen höll på i ca 12 timmar och vi alla höll på att frya ihjäl, men ojoj vad fint det kommer bli! Det var som sagt mitt första jobb som stylist och jag är supernöjd! Fanny och resten av teamet var jätteduktiga och jag längtar verkligen efter att få se resultatet! Lägger upp videon här så fort den kommer ut!

2/2-9/2

Bilder från min mobil som tagits under senaste veckorna. Jag har hängt på Kåken och Spy Bar med Yulia, Jessica, Karin och Eveline, assisterat Johanna under QX-galan då vi stylade Darin och hans dansare, träffat bästa dansläraren/koreografen Sacha, varit på pressfrukost hos AWB och fått veta allt och Triumphs nyheter för våren, stött på fina Kristin som rockade ett par härligt färgglada byxor och förgyllde vardagen, haft lunchmöte med Fanny och planerat inför jobb, plockat massa kläder på olika presskontor och firat min underbara systers födelsedag! Till slut har jag även gjort mitt första jobb som stylist, helt på egen hand! Mer om det snart!

FINALLYDet är ju inte direkt någon hemlighet vad jag gjort/gör och kommer göra de senaste/närmaste dagarna. Äntligen.

MBFW/AW12/DAG3Dag 3. Vaknade på tok för sent, stressade och glömde laddaren till min dator, åkte till gamla jobbet för att få datorn laddad i ynka 20 minuter, stressade till Berns, såg hur dörrarna in till stora salen stängdes och låstes framför mina ögon, missade minimarkets visning och var halvt irriterad över det under hela dagen, träffade finaste Karin igen och vi satte oss på samma plats som dagen innan inne på Berns Asiatiska, försökte jobba men datorn dog ganska snabbt, gick och såg Stine Riis visning (vinnare av H&Ms Design Award 2012), träffade Armand, åt lunch, träffade Pam och lånade nycklarna till hennes kontor för att låna en laddare (tack igen <3), träffade Yulia och gick på Josefin Strid-visningen, hängde inne på Asiatiska igen och jobbade lite, gick på Hernándes Cornet-visningen och avslutade sedan dagen med att fika/prata lite med fina Karoline, Jasmine och Pamela!

Och där var modeveckan över för min del! Tack till bästa Pamela och Johanna och tack till Karin för bästa hänget. <3

MBFW/AW12/DAG2
Andra dagen av modeveckan. Såg The Local Firm-visningen, hängde med finaste Karin, satt och jobbade lite inne på Berns Asiatiska, drack alldeles för mycket cola, drack lite mousserande, hände med Pamela och Johanna och såg Busnel-visningen, somnade tidigt, men vaknade ändå för sent idag.

RSS 2.0