Inspelningar

Förra veckan var jag med på en reklaminspelning tillsammans med Filippa och Karolina, för Sony ericsson, vilket var jättekul! Och just nu sitter jag på en sketchinspelning med revyensemblen! Ni kommer få se lite bilder och höra mer sen :) PUSS

shoes


kavaj: monki  linne: gina tricot  jeans: gina tricot  skor: belle shoes

Mina nya skor. mumma. mums.

PUSS

17.21Taylor Momsen

Revy Obscen

Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag sökte in som dansare och körsångerska till åkersbergas ungdomsrevy Revy Obscen! Och att jag kom in! Jag satt i en vecka och våndades över beskedet, sen hoppade jag och skrek i hela huset när jag fick reda på att jag hade kommit in :D
Så nu kommer ni kunna se mig och 14 andra glada människor dansa, sjunga och spela teater på åkersbergateaterns scen och förgylla eran dag i höst! Jag ser verkligen fram emot att jobba med alla härliga människor och i torsdags hade vi vårat första möte med hela ensemblen och alla som jobbar med revyn. Först hade vi picknick och sen spelade vi fotbolls-brännboll, haha. Jag kom med i lag två, som självklart förlorade! Men det var kul ändå, för vi alla hade otroligt roligt tillsammans! Om ni vill veta mer om Revy Obscen är det bara att gå in på deras hemsida: revyobscen.se
Här är en inte helt snygg bild på lag två, hah!5 människor från ensemblen och jag! (resten jobbar bakom scen eller med ljus/smink osv) Det kan vara så att mitt val av skor förstörde en hel del för vårat lag, haha! ;) Och att jag knappt ser med min lugg i ögonen!

PUSS!

Design

Som jag lovade förut så ska jag visa vad jag har gjort för slutprojekt i min designkurs! Uppgiften var att skapa en produkt som på ett eller annat sätt främjar ett problem inom världen just nu och vad man skulle göra var helt individuellt. Jag valde att främja ekonomiproblemet vi har i Sverige i och med lågkonjunkturen och miljöproblemen som finns i hela världen, genom att skapa en ”Gör-det-själv-bok” om hur man syr om second hand-kläder till snyggare plagg och någonting som man skulle kunna ha på sig idag. Jag började med att göra en research om vad man kommer att ha på sig till våren och sommaren genom att kolla runt i olika bloggar och modemagasin. Sen skissade jag upp bilder på några plagg som jag hade valt ut. Efter det gick jag igenom min garderob och kollade efter gamla kläder och köpte lite plagg i olika second hand-butiker samt skrev ner tips på second hand-butiker i Stockholm. När jag hade allting jag skulle jobba med skissade jag upp hur upplägget i min bok skulle se ut och sedan satte jag igång med att sy! Samtidigt som jag sydde och ändrade kläderna tog jag anteckningar och bilder på hur jag gjorde. Sen skrev jag helt enkelt ut bilderna och texten från min dator och började klippa och klistra! Resultatet blev en bok med tips på hur man gör om tre plagg. Genom att sy om gamla kläder sparar man sig ekonomi och bidrar inte till utsläppen som klädindustrin och transporterna innebär.

 

Här är lite bilder från boken och lite skisser och research som jag gjorde innan:

 

Bilder från olika bloggar och tidningar osv.Skisser över kläderna jag skulle göra.


Framsidan


InledningssidanJag har skrivit all text själv, sytt alla kläder själv och fotat alla bilder själv .
(förutom de på inledningssidorna om varje plagg)

Hoppas ni gillade det! Min lärare gjorde nog det för jag fick MVG på projektet!

PUSS

loveHittade denhär grymt snygga kavajen från Gina Tricot för någr dagar sen. Älskart! Ska jag köp den? Tror ni att den kan passa mig?

...Det känns lite tråkigt att jag har blivit mer aktiv nu, men att ni inte blir det! Vart har alla kommentarer tagit vägen? Ge mig lite respons mina fina läsare! Nu kommer jag ha massa tid att blogga, men om jag ska göra det vill jag har lite feedback också! Vad vill ni läsa om i min blogg? Vad vill ni se för bilder? osv osv...

PUSS

smått och gottDet kanske är jag som är efter, men idag hittade jag denhär underbart söta pappurken på hemköp, som man köper lösgodis i. Mycket sötare och mer praktiskt när man ska på bio! Dock tror jag att det blir lite dyrare, i och med att själva burken och locket väger lite, och man får inte plats med så mycket godis, men visst är den söt?

Nu ska jag plugga inför sista provet och sista redovisningen för terminen. Sen ska jag skriva klart den sista uppsatsen för terminen också! Wish me luck!

Puss


tröja: gina tricot   jeans: cheap monday

sunday


t-shirt: gina tricot (<3)  jeans: gina tricot

Idag var det lite fint väder igen och jag var glad som attans! Igår firade jag min storasyster som tog studenten och i fredags firade jag min pojkvän som tog studenten. Jag har även firat två av mina finaste vänners student och alla har varit precis lika fina och om jag hittar ett kort på min pojkvän ska jag (kanske, om jag får) lägga ut det här på bloggen. Han var nämligen väldigt snygg i sin svarta kostym, vita skjorta och lila slips. Och studentmössan såklart!

Idag har jag kommit ännu längre på mitt slutprojekt i design som ska vara klart på tisdag, då ni förhoppningsvis ska få se det!


sol sol sol


t-shirt: gina tricot   jeansshorts: tillhörde en vän till mig i 7:an, om jag inte minns fel

Jag vill ha tillbaka det fina vädret från förra veckan och gå runt i shorts igen!

Idag åkte jag flak med min fina vän Sofie och åkte sedan hem till henne och åt världens godaste mat!

PUSS på bästa Sofie och alla er!

I <3 NY


t-shirt: I <3 NY   byxor: cheap monday

Idag har jag bara jobbat massa med mitt valfria slutprojekt i designkursen. Det har gått helt okej, men eftersom jag har två prov imorgon kan jag inte riktigt koncentrera mig, även fast projektet jag håller på med är väldigt kul!

PUSS

more

Här kommer två till fina bilder som bästa Sofie har tagit!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har så stört mycket i skolan att jag håller på att kvävas!
Men när helvetet är över om mindre än två veckor ska jag verkligen ta tag i bloggandet och fota som bara den! Om jag har tur (och pengar) ska jag införskaffa mig ett nytt objektiv och då blir det nog fart på fotandet ska ni se.

Imorgon ska jag gå på Sofies utspring och det ska bli mer än trevligt! De två proven jag har imorgon är dock mindre trevliga, precis som det tredje provet, som jag har på torsdag! Men den är det bara två prov kvar nästa vecka och det är ju positivt iallafall!

Jag hoppas att ni har det lite mindre i skolan iallafalll!
PUSS

RSS 2.0