15/5-17/5

I helgen har jag hunnit med mer än vad jag har gjort under någon annan helg det senaste halvåret! Det känns så skönt när man verkligen tar vara på hela helgen.
Det började med att jag var på en 18-årsfest på fredagen som hölls på krogen "peter muur's källare" (eller något liknande, kommer inte riktigt ihg, haha) då allting spårade rätt rejält. En stackars vän till mig slog tillochmed ut en del av sina framtänder! Hon lyckades på något sätt ramla i en trappa, men var som tur inte vid så mycket medvetande, så hon kände tydligen inte så mycket. Själv låtsasgrät jag tydligen framför en okänd person, som sägs gå i min skola, och påstod att han hade fällt mig på dansgolvet, haha! Mig uppgift för kvällen var att få alla som dansade att börja dansa grodorna, men jag fullföljde den tyvärr inte. Sedan tog jag mig iallafall hem på något sätt och på vägen köpte jag världens godaste toast i korvkiosken i Mörby centrum, väldigt värd att rekommendera på nattkvisten när man är lite på pickalurrven. (Som min vän Agnes skulle säga.) Tyvärr har jag inte lyckats hitta några bilder på kvällens outfit, men mitt tema var svart och rött, vilket resulterade i att jag hade en kort svart klänning, svarta strumpbyxor och en svart kuvertväska samt röda naglar, röda skor och röda läppar! (Om jag hittar en bild ska jag snabbt lägga upp den!)
På lördagskvällen åkte jag hem till min vän Sofie och gillade tillsammans med min pojkvän och 3 vänner till. Det blev en jättetrevlig kväll med massa mat, god dricka och vattenpipa. (Samt lite melodifestival! Haha)
Efter det akte jag och min fina pojkvan vidare hem till honom och myste!
Dagen efter akte jag tillbaka till Sofie for att ta lite kort med en nyinkopt mask! Just nu ar jag i ryssland (som ni kanske marker!), men sa fort jag far tid ska jag ladda upp lite bilder. annars kan ni ga in pa Sofies blogg och kolla. Ni hittar en lank bland mina lankar langst ner till vanster!

Som jag precis namde sa ar jag i ryssland just nu och kan darfor inte anvanda mig av de tre sista bokstaverna!
Som ni markte ar halva inlagget skrivet i sverige och halva skrivet i ryssland, haha.

PUSSAR

Kommentarer
Postat av: Dixi

Alltså jag dör HAHAHAHAHA sitter och läser och märker efter halva texten att något är fel, kommer ner till delen då du skriver att du är i ryssland och börjar fatta. Tycker det är as kul att jag märkte det efter halva inlägget men som du skriver så är halva med de 3 sista och halva utan xD

2009-05-19 @ 17:50:05
URL: http://barbiedramaqueen.blogg.se/
Postat av: sofie

Prinsessan, länken till min blogg i din meny fungerar inte <33 Hoppas du har det bäst i rysslandet så ses vi när du kommer hem.

2009-05-19 @ 22:05:16
URL: http://groenfisk.blogg.se/
Postat av: Rosa Gabriela

Dixi: hahaha, jag forstod att folk skulle bli lite konfunderade! :)

Sofie: da far jag se till att atgarna det sa fort som mojligt! men jag kan skriva lanken i inlagget ocksa!

2009-05-21 @ 22:27:14

Kommentera inlägget här :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0