THESMELLOFSOMETHINGNEW



Är inne på min 6:e flowerbomb-flaska och känner att jag börjar tröttna lite på doften (haha, konstigt). Men jag vet inte vad jag vill ha för annan parfym riktigt. Har testat lite olika från Byredo, men vet inte vilken jag tycker mest om än. Kan däremot tipsa om att gå till Byredos lilla hörna inne på NK om man vill testa deras dofter, där är dom
jättetrevliga och hjälpsamma! Just nu står valet mellan dessa:





31.10.11




Nu är det inte långt kvar tills Idol sticker ut på turné och idag gjorde jag och Jasmine en storrensning inne i stylingrummet! Det kännt tomt, men samtidigt skönt att det mesta är bortrensat och på onsdag får vi in massa nya fina kläder!

21.55


source

30.10.11



29.10.11


Jag önskar att jag hade orken att gå ut och socialisera mig. istället fick det bli en tidig middag+bio med systrarna och nu filmkväll hemma med massor av gott som jag egentligen inte borde äta. Trevligttrevligt. Ha det så kul ikväll allihoppp, hehehe.

ENHELTVANLIGFREDAG

Såhär ser en helt vanlig fredag ut hos oss ute i frihamnen och i Idolstudion:


Pam knyter Robins fluga!


Massor av glitter och glamour till gårdagens storbandstema



Ett helt underbart halsband från Madly



Olles fina Gucci-klocka


Bard och hans härliga läderhandskar.....


Bästaste Pamela!


Snygga klackar från Nelly.com!



Och så var det Pär med sin stiliga mustach!

Hela veckorna är underbara, men det är på fredagarna som vi får se vad vi jobbat för under veckan, och inget går upp emot det. Tillsammans med allla härliga idoler, alla som jobbar med hela produktionen, (bästa stylingteamet) och den förväntansfulla stämmningen är fredagarna verkligen den bästa dagen på hela veckan. Längtar redan tills nästa fredag!


twitteerlitwittt

Åh, justdet. Finns på Twitter nu också; @rosagabriela_
Just thought i'd let you know likkksommmm

27.10.11






Dagens sysslor: Få ansiktbehandling och köpa produkter hos Shiseido, träffa finaste Filippa inne på Monki, springa runt på stan för att hämta och lämna diverse plagg till Pär Lernström och morgondagens fredagsfinal, samt att kolla på en jäkla massa avsnitt av DH!

WHYWHYWHYRED

Tips till den som vill sno denna look (fast i guld) av en av sthlms snyggaste tjejer, men som inte riktigt har råd:


Zara, 999 kr


H&M, 249 kr

(ingen av dom är däremot ens i närheten av så fin som det färgglada originalet)
:


Whyred, 1800 kr

08.55



Tar mitt nyduschade hår, mina osminkade ögon och min lurviga tröja sticker till jobbet! woho


25.10.11





Har spenderat hela denhär fina höstdagen i en idol-bil, returnerat massa kläder till olika presskontor, lyssnat på alldeles för mycket nrj/the voice och fått uppspelta barn att hoppa upp och ner och skrika; IDOL!!! Härlig dag helt enkelt!


23.23







Idag har jag: träffat Pamela på Aftonbladet, ätit lunch med en av mina fina systrar, gått runt halva stan och letat efter klänningar till idolerna, unnat mig själv lite nya kläder, hittat en fin inspirationsvägg inne på NK, pillat lite på den underbara Whyred-kjolen och kämpat mot en förkylning. Godnatt!


24.10.11


Min vän Frida hade hittat en jättefin väska för under 50 kr(!!!) på en second hand-butik. Ja, tack!



I lördags var jag på fest hemma hos min fina vän Sebastian i hans nya lägenhet och träffade halva min gamla gymnasieklass! Vi åt cupcakes, pratade om vad alla gör nu för tiden, drack och kollade på massa fula gamla bilder och videor. Härlig kväll! Morgonen efter åt jag frukost med mina fina systrar och ägnade resten av dagen till att kolla på massa Desperate Housewives-avsnitt! Nu är det jobbdags!


DETAILS







Rosa Gabriela

FREDAGSFINAL3


Började dagen med att buda tillbaka massa kläder som jag och Pamela lånat inför hennes Sofis Mode-plåtning hon fotade i L.A förra veckan! Känns helt sjukt att hålla i alla fina vårplagg och sen tänka att vintern inte ens har börjat. usch! Efter det åkte jag till Frihamnen och då var det dags för fredagsfinal nummer 3!


Fotade Pamela i hennes underbara T by Alexander Wang-kjol!


Fick lite presenter från L.A av finaste Pam!




Fina Caroline som pratar med Idolerna under pauserna, som sänds i Idols live-app!






(klännig: h&m, halsband: lindex, skor: whyred)
Ser lite dyster ut, men det var jag verkligen inte. snarare tvärt om! Det är jättetråkigt att folk måste åka ut ur idol, men jag längtar redan tills nästa fredagsfinal ändå! Längtar redan tills på måndag också, för då är det massa klädplock som gäller!


20.10.11










Började dagen med att plocka lite jeans på JC till idolerna. Måste säga att dom är sjukt bra på att hjälpa en med exakt vad man behöver där! Efter det åt jag lunch med min fina vän Emma, för att sen åka till frihamnen, där Idol spelas in (ja, det spelas in i den otroligt oglammiga byggnaden med en 7a på, haha) för att vara med på veckans fitting med de fina idolerna. Plockade ett par härliga skor från topshop i veckan också, som Amanda visar upp på en bilderna här ovanför, sjukt fina!


THELASTFEWWEEKS

Sammanfattning av de senaste veckorna:




-Djuriskt tema i djungelrummet tillsammans med mina fina vänner Sebastian och Axel



-Fashion12-visningen




-Sommar!-avslutning och underbart skivspelande







-Blogawards och härligt häng med massor av fina människor







-Massa idol och spänning med bästa stylingteamet, härligaste jobbet någonsin!

De senaste veckorna har verkligen varit galna, intensiva och helt underbara! Det är sjukt kul att jobba med Idol, med styling och med alla härliga människor! Däremot blir det inte mycket sömn, men vad gör det?! haha.

Godnatt!


(Bilder lånade av bl.a Fashion12, Tove Eklöf, Andreas Wijk och Esther Alenius)


RSS 2.0