26.01.11


Idag har jag stått framför Julias kamera, utomhus i -5°, iförd endast underkläder, supertunna strumpbyxor och en kavaj, i ca. två timmar. Resultatet av alla bilder får jag se på fredag. Spännande!

NU!//ACE//UNDERBRON
02.32


THEORANGECOUNTY
Har spenderat hela dagen med att se halva andra säsongen av OC. Kärlek.

PARIS
photo: weheartit

Det är regninga dagar som idag som får mig att vilja hoppa fram några månader framåt, tills våren, tills att jag ska åka till paris och hälsa på massa fina vänner. Det är det jag tänker på när jag står och jobbar på cafét i 9 timmar i streck. Att tjäna pengar, pengar som jag ska lägga på en resa till paris. Jag längtar.

LAST//SATURDAY//SHARKSLite bilder från i lördags på mig och de snygga tjejerna i djduon SHARKS.

(foto av mig, redigering av sophia)

110111

photo: weheartit

In your eyes I see the eyes of somebody I knew before, long, long, long ago. 
But I'm still trying to make my mind up, am I free or am I tied up?

I change shapes just to hide in this place, but I'm still, I'm still an animal.
Nobody knows it but me when I slip, yeah I slip, I'm still an animal.


NU!//NYPREMIÄR/8JAN//VOL.2
photo: me and dan carlberg

NU!//NYPREMIÄR/8JAN//VOL.1
photo: me and dan carlberg

21.05

photo: me

Nu är jag redo att dansa hela natten lång.

(jag lade till några extra, större fjädrar på halsbandet.)

NEWSTUFF

photo: me

fuskpäls - bikbok, halsband - ur&penn, kjol och t-shirt - H&M, ringar - thailand och hemmagjord

Idag har jag spenderat halva dagen åt att försöka få ihop ett vettigt cv men efter några timmar gav jag upp. Vem anade att det var ett sådant stort ångestmoment att skriva ett cv och persoligt brev egentligen? Även fast jag vet att jag är duktig på svenska och relativt duktig på att skriva så blir jag så osäker på om jag formulerar meningarna rätt eller om det jag skriver berskriver mig på rätt sätt eller om man kan skriva det annorlunda osv. Sen måste man ju tänka på att omformurela cv:t beroende på vad för jobb man söker och liknande, ett café kanske är intresserad av att man kan göra en fin cappucino, men det gör ju inte en klädesbutik till exempel. Nej, efter ett tag fick jag nog och åkte iväg tillsammans med en av mina systrar och inhandlade lite kläder och smycken för att muntra upp min själv. Resultatet blev det ni ser ovan och det är ungefär det jag tänkte ha på mig imorgon när jag dansar skorna av mig på NU!'s dansgolv på deras nyöppning av klubben. (peppepepppepp!)

010711

photo: me

en helt vanlig jobbdag på mysigaste cafét i stan, café balzac, där man bland annat kan äta stockholms godaste cesarsallad eller dricka en cappucino gjord med massa kärlek. mums.

010511


photo: weheartit

jag får panik. ångestkänslor, panik och glädje på samma gång. jag har nog aldrig känt såhär förut. det kliar i mina fingrar, jag spricker snart. jag måste göra nåt, få ut allt inom mig. allt det estetiska, all kreativitet. det här går inte längre. jag har varit alldeles inaktiv så himla länge, gällande livet alltså. otroligt inaktiv. nu är det slut på det!

det här kommer bli ett bra år. ett kreativt och fartfyllt år. jag har ingen aning om vad jag ska göra, men jag ska göra det jävligt bra iallafall. och med hela mitt hjärta ska jag göra det. vad jag nu än ska göra.

RSS 2.0