kattkattkatt



Sitter hemma hos Sofies pojkvän och myser med deras katter. Jakob spelar spel medan en av katterna, mys-persson, sitter och kollar på och är väldigt inne i spelet. Så söt. Den andra katten heter Darth Vader. <3

...

Jag tycker att alla borde kolla in Sofies blogg och det senaste inlägget om hur svenska grisar behandlas.
Det är helt sjukt hur dåligt de stackars grisarna mår, kolla själva på videon som hon har länkat till.

HEDIDIT

JAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! Han klarade det! Min älskade pojkvän har nu klarat både teorin och uppkörningen!
Grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis till honom, han är bäst i hela världen! <3

dr.martens



Jag försöker alltid finna någonting intressant att skriva om eller ta några intressanta bilder, men jag lyckas aldrig komma på vad som är intressant och inte. Vad vill ni se? Vad vill ni läsa?

(Det mest intressanta idag är väl att jag fick mina dr. martens igår, efter två veckors väntan. Men det når ju inte direkt höjden av intresse på intresselistorna skulle jag tro, haha!)

thereader





Idag såg jag filmen "The Reader". Åh, vad fin den är! Synd bara att allt förstördes av att jag nös, hostade och hade så ont i huvudet under filmen att jag knappt kunde hålla mig vaken. Ahh, jag håller på att bli sjuk igen.

Någon annan som har sett den?

suck...





Nej, nu är jag riktigt trött på skolan. Bara massa plugg, hela tiden. Jag hinner knappt träffa mina vänner eller min pojkvän för att jag måste plugga och sitta uppe hela nätterna. Två prov och tre inlämningar under tre dagar, det är inte nådigt. Men nu är jag iallafall klar med två inlämningar och har gjort ett prov. Imorgon ska jag skriva de andra provet och lämna in den sista inlämningen. Sen är det är det väl bara för mig att ta tag i projektarbetet och förbereda mig inför nästa veckas plugg. Jag har inte ens tid att vara sjuk längre. Jag längtar verkligen tills jag tar studenten nu i vår, det kommer bli en befrielse! 

Jag hoppas i alla fall att ni har det lite lättare i skolan. Nu ska jag gå och plugga! 



i.d ?



Precis som min vän Sofie så undrar jag om i.d pudret är så bra som alla säger? Är det värt att betala ca 500 kr (tror jag att det kostar) för ett puder och täcker det bättre än vanligt puder? Någon som vet?

plåtning



Bild på Lindas smink från en plåtning som jag och Johanna modellade för i fredags. Ni får se fler bilder sen!

Plåtningen gick inte riktigt som väntat, men resultatet blev jättebra, så det gör inte så mycket. Jag har faktiskt alltid trott på det där med att det är de oväntade förhindren som kan leda till överraskningar som kan göra ett resultat oväntat bra, tror inte ni det?

Förresten så var det kul att se att så många har insett att de har samma problem som jag och kommenterade det på mitt förra inlägg. Jag gillar verkligen när ni kommenterar, det borde ni göra mer! :) och om ni undrar så är anledningen till att jag inte har bloggat på hela helgen att jag verkligen har försökt att ta tag i skolan och lagt undan datorn lite! (bra av mig, eller hur?!)

ps. Filippa har flytt utomlands för några dagar, jag hoppas att hon har det bäst där borta! <3 ds.

12/11-09



Dethär kommer nog bli mitt mest personliga inlägg hittils, jag hoppas att det uppskattas av någon iallafall. Idag har jag nämligen kommit till insikt att jag har ett ganska stort problem. Jag är datorberoende. Och nej, inte på samma sätt som en 15-årig wow-kille som knappt äter, bara dricker jolt-kola och sitter framför datorn dag in och dag ut, blir agressiv om han förlorar ett spel och slänger in tangentbordet i skärmen. Inte på det sättet. Jag har helt enkelt bara blivit halvt beroende av att kolla runt bland bloggar, läsa lite artiklar, prata med lite olika människor på msn, uppdatera min egen blogg, kolla runt bland modellerna på olika agenturer, sätta ihop lite outfits, gå in på facebook och kolla på massa gamla bilder. Ibland sitter jag vid min dator för att jag har någonting speciellt att göra, men oftast gör jag det bara för att. Bara för jag jag inte orkar eller inte vill göra någonting annat, som att till exempel plugga. För det är just pluggandet som har blivit mest lidande av att jag tar datorn som en utväg för att slippa göra annat. Jag har aldrig haft det svårt i skolan, men jag märker verkligen hur mycket sämre jag blir när jag inte pluggar. Jag satt idag på mitt naturkunskapsprov och tänkte; var jag verkligen tvungen att sitta flera timmar vid datorn igår? vad gjorde jag ens egentligen? hur kunde tiden gå så fort? osv. osv. (som tur är gick provet relativt bra ändå. hoppas jag)

Någon som känner igen sig?

CHECKED













linne, kjol-gina tricot   skor-converse   skjorta-heritage1981   strumpor-h&m

givememore


Ny design!



Min fina vän Sofie har hjälpt mig hela kvällen med att fixa en ny snyggare design på min blogg. Vad tycker ni?

saturday



I lördags lagade jag och min fina pojkvän en jättegod middag tillsammans och hade det mysigt. Under tiden som vi satt och åt ringde en av hans vänner och frågade om vi skulle med ut. Det var egentligen planerat att vi skulle det, men eftersom ingen av oss var speciellt taggade bestämde vi oss för att ha en myskväll istället. Han som ringde min pojkvän sa dock att vi kunde få skjuts fram och tillbaka till stan, vilket fick oss att ändra oss. Jag hörde då av mig till min fina Filippa, som precis hade avslutat en lång dag i studion, men hon var självklart på! Dagen slutade med att jag och Filippa dansade halva natten som vanligt, medan min pojkvän och hans vänner satt och drack massa öl!
(Jag och Filippa träffade även Dan. Dan-the-man, Veckans man!)

Jag lyckades bara ta en bild innan min kamera dog, men den blev lite fin ändå.



PUSS!

namethepetandletitgo

Bild: Emma

Igår var jag, Filippa och Ina på Name The Pets/Hannas release-party för hennes nya skiva! Hon var så jäkla bra på scen, alla människor var jättehärliga och musiken som spelades sen var grym! Man blir bara så himla glad när man ser Hanna uppe på scen, för man ser verkligen att hon älskar det! Hon ler hela tiden och det enda man vill är att dansa med till musiken och aldrig åka hem! Tyvärr så var jag dum nog att inte komma på att jag hade med mig kameran förrän efter att Hanna redan varit uppe på scenen.

(De tre första bilderna är Inas)















PUSS!

ssss.....

Alltid när jag inte kan sova gör jag massa onödiga saker, som att måla naglarna eller locka håret. Fint va?
Nu är det ca 4-5 timmar tills jag ska upp. Hehi.

PUSS!

acemeup

Jag och Carl

Filippa

Filippa och Jag
Sofie

Bilder från KlubbAce

Jag hade verkligen en grymt bra kväll i lördags på Ace (även fats jag inte riktigt gillar mango bar) med massor av fina vänner. Dock var det inte många som ville hamna på något kort, men dom som gjorde det är snygga som få! Tack till alla som var med! När Ace stängde gick några av oss vidare till donken och hade hur kul som helst. Roligast hade nog Rasmus, för han var droppen. Haha <3

PUSS

brrrrrr...?

Jag antar att de flesta som fick en "Pulse perfection" från Maybelline på Blog Awards har testat den, vilket jag självklart också gjort. För det första förstår jag inte själva idén med att ens ha en vibrerande mascara! Är det för att man är för lat för att röra lite på borsten för hand? Och för det andra fungerar den mycket bättre utan vibrationen. När man använder vibrationen klumpas fransarna ihop sig och ser inte alls bra ut. Jag har testat att applicera den på olika sätt (inte för att det finns så många olika sätt att applicera en mascara på, men iallafall) men oavsätt hur man gör så blir det fortfarande ett snyggare resultat utan vibrationen. Så till er som har funderar på att köpa den, gör det inte! Eller köp den och använd den utan vibrationen på, för då var den faktiskt relativt bra! ;)
PUSS

RSS 2.0