Mitt internet
Tänkte bara meddela att mitt internet hemma har stängts av eftersom jag flyttar nästa tisdag, så jag kommer inte att ha internet förens om en vecka, snyft. Jag har iallafall börjat skolan och träffas massa nya teaterettor och en söt bloggläsare! När jag först såg schemat trodde jag att det här året skulle vara jättejobbigt, men efter att ha gått i skolan i två veckor nu måste jag säga att det inte har varit så jobbigt. Fast det såklart, jag har ju inte fått några läxor än. För tillfället har jag revymöten 4-5 gånger i veckan och hinner därför inte uppdatera så mycket, men jag ska göra så gott jag kan och jag hoppas att ni kommer och kolla på mig och alla andra superduktiga i åkersbergarevyn på premiären den 19:e september! (Ni får mer info om hur man köper biljetter osv snart!)

PUSS





Hjälp!

Jag har verkligen ett stort (i-lands) problem!
Anledningen till att jag nästan aldrig tar bilder längre är för att jag verkligen har tappat motivationen till att göra det nu när jag inte längre har en frisyr. Jag har lite halvlångt hår, en för lång lugg och helt enkelt bara ett stort ruffs. Därför tänkte jag ta lite hjälp av er och fråga vilken frisyr ni tycker har passat bäst av de frisyrer jag redan haft. Så här kommer några bilder på mina olika frisyrer:



Nr. 1 Rakt hår och lugg (inte rosetten inräknad då, haha)



Nr. 2 Lite halvlockigt och mittbena





Nr. 3 Uppklippt och snedbena



Nr. 4 Långt och lockigt, lite mer naturligt



Nr. 5 Fläta i luggen och uppsatt i en knut (vilket jag har typ varje dag nu, inte så kul.)



Nr. 6 Bara massa snedlugg

Jag har säkert haft flera frisyrer, men jag orkar inte leta efter fler bilder. Men säg iallafall vilken frisyr ni tycker är finast så är ni gulligast i världen! :) Ni kan självklart komma på idéer på frisyrer jag inte har haft också!

Tack på förhand!

PUSS


Reklamfilm för Sony Ericsson.



En reklamfilm för Sony Ericssons nya mobil som Filippa, Carolina och jag är med i. Enjoy!

PUSS!

<3



Anledningen till att jag inte har uppdaterat på länge: jag har praktiskt taget bott hos min pojkvän och har min kamera hemma. sorri :(

ps. han är finast i världen. och snyggast! och har en fin sjömansmössa <3

PUSS

RSS 2.0